ΑΔΕΔΥ-Трећа успешна донација.

Трећа велика донација Грчког синдиката ΑΔΕΔΥ је успешно реализована .Велика част да отвори објекат је припала председнику СССС за општине Алексинац Ражањ и Соко Бања Добрици Ранђеловић.ΑΔΕΔΥ је на територији општине Алексинац донирао у изградњи три значајна објекта . Два вртића и фискултурна сала у основној школи што је укупна вредност донација око 300000 хиљаде евра. ΑΔΕΔΥ је изградњу реализовао заједно са локалном  самоуправом општине Алексинац .Предшколска установа „Лане” данас је, поред Дана установе и крсне славе Свети Ћирило и Методије, обележила и јубилеј, 40 година постојања и рада. Свечаност је почела отварањем дограђеног дела у централном објекту у Мишићевој улици. Реч је о простору од преко 500 квадратних метара, чиме је установа добила пет радних соба и луткарску радионицу.У плану је отварање пет група, три васпитне и две јаслене.  У овом тренутку имамо око 250 деце на листи чекања у општини.Овом донацијом је решен проблем смештаја деце као и стварање могућности за нова запошљавања.СССС за општине Алексинац Ражањ и Соко Бања се овом приликом још једном захваљује братском синдикату Грчке ΑΔΕΔΥ и Грчком народу на великој солидарности  према нашем народу. СССС за општине Алексинац Ражањ и Соко Бања се захваљује и Синдикату Образовања Србије а посебно бившем председнику Браниславу Павловићу.